• IBM i Microsite:  it has several customer references which solutions were implemented by BPs

All - at COMMON (#POWERUp18) this week, we announced our new IBM i 30th Anniversary Edition POWER9 offering.

The 30th Anniversary Edition is designed to help clients gain business value by providing a complete, integrated solution for mid size businesses, to maximize ROI and lower TCO. This solution is designed to provide the capacity needed to manage growth and integrate new functions, while decreasing implementation time and minimizing risk. Learn more about this exciting announcement in the links below.

Waarom word ik lid van KNVI als ik (weer) lid van Common Nederland wil worden?
Het antwoord hierop is heel simpel n.l. de kosten. Om dit hele korte verhaal langer te maken moet ik een paar jaar terug.

In 2009 – 2010 werd het het bestuur duidelijk dat doorgaan in de toen bestaande formule niet verder ging. Common had te maken met een sterk teruglopend leden aantal. Er zijn onderzoeken geweest hoe we dat konden keren, het weer aantrekkelijk te maken voor de leden door meer met de nieuwste media technieken te werken, kleinschalige sessies. Het mocht allemaal helaas niet baten. Er was geen andere keus meer over om de zelfstandige vereniging op te heffen.

Common NL bestaat sinds 1978 en heeft een belangrijke rol gespeeld in het ondersteunen van gebruikers van de IBM Midrange systems van IBM S/32 tot en met de IBM i op Power.

Na 38 jaar is IBM i nog steeds een belangrijk platform voor veel organisaties, groot en klein. Ondanks de trend van migratie naar andere platforms, blijft IBM i één van de sterkste, veiligste en met het  laagste Cost Of Ownership platform dat er beschikbaar is.

Iedere IBM i gebruiker heeft baat  bij een aktieve usergroep en wil daar geld aan besteden lijkt mij, zo rond de 200 euro per bedrijf per jaar. Uiteraard willen ze daar iets voor terug zien. Eens per jaar bij elkaar komen met een overnachting en netwerken in de avonduren. En wellicht nog een of twee extra sessies op jaarbasis. En een website waar ze hun klacht kwijt kunnen danwel hun vragen/wensen etc.

Common on Instagram twitter 128x128 Common on Linkedin 

i for Business Logo

Who can register ?

Only members of the Common SIG (Special Interest Group) of KNVI.NL are able to create a (new) account and to login !

Login Form