Common NL bestaat sinds 1978 en heeft een belangrijke rol gespeeld in het ondersteunen van gebruikers van de IBM Midrange systems van IBM S/32 tot en met de IBM i op Power.

Na 38 jaar is IBM i nog steeds een belangrijk platform voor veel organisaties, groot en klein. Ondanks de trend van migratie naar andere platforms, blijft IBM i één van de sterkste, veiligste en met het  laagste Cost Of Ownership platform dat er beschikbaar is.

Common Nederland biedt steun aan de organisaties – oude en nieuwe - die het systeem aan willen houden omdat zij er  op vertrouwen dat hun business-critical toepassingen op het systeem blijft draaien.
Common Nederland biedt haar leden, opleidingen, informatie uitwisseling, presentaties, gebruikers ervaringen en nog veel meer.
Common Nederland heeft een nieuw bestuur van 7 leden van verschillende vak gebieden inclusief een vertegenwoordiger van IBM. Wij zijn hier om jouw belang te vertegenwoordigen!

Wil je mee doen? wordt dan snel lid! Click HERE  en vul het aanmeldingsformulier in. U wordt doorverwezen naar Ngi-NGN omdat zij voor Common Nederland de ledenadministratie verzorgen.

Login Form

i for Business Logo

Common on Instagram twitter 128x128 Common on Linkedin