Iedere IBM i gebruiker heeft baat  bij een aktieve usergroep en wil daar geld aan besteden lijkt mij, zo rond de 200 euro per bedrijf per jaar. Uiteraard willen ze daar iets voor terug zien. Eens per jaar bij elkaar komen met een overnachting en netwerken in de avonduren. En wellicht nog een of twee extra sessies op jaarbasis. En een website waar ze hun klacht kwijt kunnen danwel hun vragen/wensen etc.

Common heeft de laatste jaren veel te weinig gegeven aan haar leden en teveel aan zichzelf gedacht. Nu met nieuwe mensen die er anders in zitten dan het oude bestuur, en meer aan de leden denken dan aan zichzelf, moeten er nieuwe mogelijkheden zijn.
Dat moet de boodschap zijn naar de mensen. Common heeft een gloednieuw bestuur dat er met volle moed tegenaan wil gaan om er weer een bloeiende organisatie van te maken.
Doet u mee? Helpt u mee? Word dan lid! Voor weinig uiteraard!

IBM i is een ijzersterk systeem en de gebruikers weten dat. Zij willen graag gevoed worden met positieve informatie over het platform zoals een global groei van 7% het laatste jaar. Dat kunnen ze dan overbrengen op hun management die dan hopelijk besluiten van het platform gebruik te blijven maken.

Jacob Flik

 

Login Form

i for Business Logo

Common on Instagram twitter 128x128 Common on Linkedin